1. У мене весна асоціюється з першою зеленню на столі, зеленими салатами і борщами і не тільки. Нарешті в моєму будинку ріжеться і з'їдається перший весняний салатик з черемшею. Для тих хто не знає пишу, черемша + яйця + сіль, перець + улюблена заправка (у мене рослинне масло) і весна у вас на столі
2. Нарізати листя салату і зелену цибулю. Посолити, поперчити і заправити улюбленої заправкою.
3. Пучок щавлю рубаємо. Додаємо жменю перетертих волоських горіхів. Також можна додати яйця. Заправляємо салат соняшниковою олією або будь-якою іншою на ваш смак.
4. Нарізану зелену цибулю з яйцями і заправлену улюбленою заправкою. Це так само знаний і улюблений салат.
5. Салат з ревеню
Ще один салат із серії "Привіт, весна" дуже простий і смачний. Мій син уплітає його за обидві щоки. Чищений ревінь ріжуть тонкими пластинками і посипають цукром за смаком. Спробуйте може і вам припаде до смаку кисло-солодкий салат.
6. 300 г суміші зелені
4 варених яйця
250 г сметани
250 г кефіру або йогурту
3 ст.л олії
1 ч.л яблуневого оцту
сіль, перець
Жовтки розтерти з маслом. Білки натерти. Зелень мілко порізати. Поєднати інгредієнти та заправити сметаною, йогуртом, оцтом, сіллю та перцем.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар