45 г білого хліба
2 ст. л молока
0,5 скл кетчупу, томатної пасти або соусу
300 г яловичини
230 г телятини
170 г свинини (поєднання м'яса в принципі на свій вибір і смак)
0,3 скл свіжої петрушки
0,5 скл дрібно нарізаного лука
1 ст. л гірчиці
2 яєчних білка
сіль
сухий базилік
перець
рослинне масло
Нагріти духовку до 175 градусів. Покласти хліб в комбайн, подрібнити до стану великої крихти і замочити її в молоці. Додати 2 ст. л томатного соусу, фарш, цибулю, петрушку, гірчицю, базилік, сіль, перець, білки.
На змащене деко викласти фарш і сформувати хлібець і обмазати його рештою соусу.
Готувати близько години.
750 г фарша
булочка
5 яєць
молота паприка
4 ст.л кетчупа чи томатної пасти чи томатного соусу
перець, сіль, зелень
Фарш змішати з булкою 2-ма, яйцями, посолити, поперчити. Розділити фарш на 2 частина. Першу частину з мішати з томатним соусом та паприкою. Решту фарш перемішати з 3-ма подрібненими вареними яйцями та подрібненою зеленню. Викласти фарш у форму шарами, чи формуючи візерунок. Запекти до готовності.
Фарш поєднати з яйцем та замоченою булочкою. Посолити, поперчити, переміщати, викласти у форму, запекти.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар