27.08.14

М'ясний хліб


45 г білого хліба 
2 ст. л молока 
0,5 скл кетчупу, томатної пасти або соусу 
300 г яловичини 
230 г телятини 
170 г свинини (поєднання м'яса в принципі на свій вибір і смак) 
0,3 скл свіжої петрушки 
0,5 скл дрібно нарізаного лука 
1 ст. л гірчиці 
2 яєчних білка 
сіль 
сухий базилік 
перець 
рослинне масло 

Нагріти духовку до 175 градусів. Покласти хліб в комбайн, подрібнити до стану великої крихти і замочити її в молоці. Додати 2 ст. л томатного соусу, фарш, цибулю, петрушку, гірчицю, базилік, сіль, перець, білки.


На змащене деко викласти фарш і сформувати хлібець і обмазати його рештою соусу.


Готувати близько години.


750 г фарша
булочка
5 яєць
молота паприка
4 ст.л кетчупа чи томатної пасти чи томатного соусу
перець, сіль, зелень

Фарш змішати з булкою 2-ма, яйцями, посолити, поперчити. Розділити фарш на 2 частина. Першу частину з мішати з томатним соусом та паприкою. Решту фарш перемішати з 3-ма подрібненими вареними яйцями та подрібненою зеленню. Викласти фарш у форму шарами, чи формуючи візерунок. Запекти до готовності.


Фарш поєднати з яйцем та замоченою булочкою. Посолити, поперчити, переміщати, викласти у форму, запекти.


Смакуйте 




Немає коментарів: