1. 300 г свинини
2 солодких перцю
2 морквини
часник
сіль, перець
бульйон
соєвий соус
Зварену моркву, перець і часник нарізати тонкими кружечками, посолити, поперчити, перемішати. Половину овочів нарізати покласти на м'ясо.
Згорнути рулет і закріпити зубочисткою. Обсмажити пару хвилин, залити 100 мл бульйону і соєвого соусу. Тушкувати під кришкою близько години. Притушити з рештою овочами. Просто тушкувати їх у невеликій кількості олії
2. 1 кг свинини
1 банка консервованих ананасів
200 г твердого сиру
Маринад: 150 г гранатового соку, мелена паприка, базилік, коріандр, сіль, перець
Змішати всі інгредієнти для маринаду. М'ясо порізати як на битки і відбити. Залити маринадом і залишити на 45 хв. Сир натерти і змішати з порізаними дрібно ананасами. Згорнути рулетики, закріплюючи зубочистками, скласти в ємність, залити маринадом. Пекти 30-40 хв при 170 градусах.
3. На відбиті шматочки свинини викласти шматочки ананасів або часточку апельсина, згорнути рулетики, скріпити шпажкою, вмочити в яйце, потім в борошно, обсмажити і зняти шпажки. Викласти рулетики в змочене деко, посипати насінням соняшника і запекти в духовці до готовності.
4. З грибами
1,2 кг свинини або телятини
600 г грибів
2 цибулини
сіль, перець
Гриби та цибулю підсмажте. Зробіть грибний фарш. М'ясо натріть сіллю та перцем. Трохи відбийте. Нанесіть фарш та згорніть рулет та обгорніть його ниткою. Обсмажите рулет на сильному вогні до скоринки та перекладіть на деко. Запікайте при 200 градусах до готовності. Ріжте холодним.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар