Всім відомий і улюблений салат. Для моїх бабусь це традиційний салат на всі свята. Звичайно у кожної господині свої секрети і рецепти приготування цієї страви. Я хочу поділити своїм способом. Спочатку, звичайно, варимо яйця, картоплю, моркву, буряк до готовності. Потім приступаємо до підготовки шарів. Яйця тремо на тертці. Цибулю дрібно ріжемо, заливаємо на 30 хв холодною водою. Потім додаємо до цибулі нарізані кубиками яблука і змішуємо з 2-3 ст. л майонезу.
Філе оселедця ріжемо кубиками або смужками, перчимо.
Морква натерти на тертці, змішуємо з 1-2 ст. л рослинного масла.
З картоплею проробляємо теж, що і морквою.
А тертий буряк змішуємо з 2-3 ст. л майонезу.
Тепер збираємо салат. Спочатку шар картоплі, потім оселедця, потім цибулі з яблуками, яйця, моркву і буряк.
До речі відкрию маленький секрет. Замість оселедця можна в салат класти квашену або морську капусту (тільки без яєць) різниця взагалі не відчувається.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар