1 грудка індички або курки
2 яблука (за рецептом йдуть кислі, але я будь-які беру)
4ст. л рослинного масла
сік 1 лимона
1ч. л гірчиці
сіль
цукор
Яблука натерти на дрібній тертці, додати лимонний сік, гірчицю, масло, сіль, цукор.
Тушкувати в цьому соусі 15 хв порізану грудку.
Смачно подавати цей соус (підливу?) з суцвіттями цвітної капусти відвареними в підсоленій воді або обсмаженими з сухарями.
Грудка з бананами
600 г курячої грудки
сік 1-го лимона
2 банана
4 цибулини
перець, сіль
М'ясо поріжте невеликими шматками та залийте лимонним соком, посоліть, поперчіть, та залиште на годину. Підсмажте м'ясо, додайте цибулю. Смажте до золотистого кольору. Банани наріжте кружками, додайте до м'яса та тушкуйте пару хвилин.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар