11.09.14

Фаршировані помідори



1. Апетитні барила 

З помідор зрізаємо верхівку і акуратно ложкою дістаємо середину. Вбиваємо туди яйце.


Запікаємо помідори 25 хв при 170 градусах. Тим часом робимо соус. У блендері подрібнюємо серцевину помідор, зелень. Додаємо по 1 ст. л рослинного масла і оцту, сіль, перець. Поливаємом готові помідори. В цей раз в соус замість масла я додала соус "Голландез"


2. Апетитні барила з рисом 

Відварити рис, додати часник, зелень, порізані помідорні серцевини, сіль, перець. Можна додати також сир і гриби. Нафарширувати помідори. Запікати 30 хв.


3. Помідори з грибами 

Можна зробити смачну закуску. Підсмажити цибулю з грибами. Додати майонез, сіль, перець і нафарширувати помідори.


4. В якості начинки можна дрібно порізати 200 г копченої ковбаси, 300 підсмажених грибів, 2 солоних огірки, 1/2 болгарського перцю, 3 ст. л відвареного рису, майонез, сіль, перець.


5. Помідори в желе

Це ще один варіант закуски: 6-8 помідор, варене куряче філе, бульйон нам теж знадобиться, 40 г желатину, 2-3 варених яйця, 200 г консервованого зеленого горошку, 1 варена морква

Розвести желатин в теплому бульйоні. У салатницю шарами викладіть горошок, яйця кружечками і моркву кружечками. Залити 2/3 приготованого бульйону. З помідор вийняти серцевину. Серцевину нарізати і змішати з нарізаним філе. Нафарширувати помідори. Викласти в салатницю, залити рештою бульйона.


6. Тушковані з сиром

6-8 помідорів
50 г сала
100-150 г сиру чи бринзи
3-4 зубчики часнику
солодкий перець
сіль, спеції

Подрібнити перець та часник, поєднати з сиром. Додати спеції. Зрізати кришки з томатів. Витягнути серцевину ложкою. Наповнити сирною сумішшю, але не до верху. Накрити помідори кришечками та скласти у пательню. Між томатами викласти шматочки салата злегка потушити. Серцевини подрібнити, приготувати на їх основі будь-який томатний соус. Залити соусом томати та тушкувати до готовності.


Смакуйте.









Немає коментарів: