Тісто: 0,5 скл сметани, 0,5 скл води, 2 яйця, 1/4 ч. л солі, борошно
Змішати сметану і яйця з водою, посолити і, підсипаючи невеликими порціями борошно, замісити тісто. Дати полежати годину.
Потім розкачати в максимально тонкий пласт.
Начинка: 1 кг рибного філе без кісток, 2-3 середні цибулини, 2-3 моркви, 2-3 солодких перцю, 2-3 помідори, пучок зелені, сіль
Філе нарізати шматочками і розкласти поверх тіста.
Овочі пасерувати на рослинному маслі і викласти поверх риби.
Посипати зеленню.
Згорнути рулет.
Запекти до готовності.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар