18.09.14

Рибний рулет



Тісто: 0,5 скл сметани, 0,5 скл води, 2 яйця, 1/4 ч. л солі, борошно 

Змішати сметану і яйця з водою, посолити і, підсипаючи невеликими порціями борошно, замісити тісто. Дати полежати годину.


Потім розкачати в максимально тонкий пласт.


Начинка: 1 кг рибного філе без кісток, 2-3 середні цибулини, 2-3 моркви, 2-3 солодких перцю, 2-3 помідори, пучок зелені, сіль

Філе нарізати шматочками і розкласти поверх тіста.


Овочі пасерувати на рослинному маслі і викласти поверх риби.


Посипати зеленню.


Згорнути рулет.


Запекти до готовності.


Смакуйте 








Немає коментарів: