21.09.14

Фарширований гарбуз



Каша в гарбузі

Гарбуз помити і зрізати з неї кришку. Акуратно ложкою дістати насіння. Виходить барильце.


В барильце засипати будь-яку крупу, разом з морквою або урюком. Вміст має доходити до середини барильця. Якщо гарбуз не дуже соковитий можна підлити воду, молоко, вершки або сік. Закрити барильце кришкою. У моєї кришки виросли ноги, тому я скористалася фольгою. Запекти при 200 градусах до готовності. Розрізати гарбуз і полити медом.


З м'ясом

гарбуз
400 г свинини
1 болгарський перець
по 1 цибулині та морквині
1 банка консервованого ананасу
сіль

Підсмажте порізану кубиками свинину, додайте цибулину кубиками та натерту моркву, перець кубиками та ананас кубиками. Перемішайте, посоліть, влийте трохи води та тушкуйте 40 хв. Викладіть суміш в гарбузове барильце, прикрийте гарбузовою кришкою та запікайте 2 год. при 150 градусах.


В якості начинки можна використати рубану яловичину. Обсмажити її разом з цибулею, додати сметану, зелень, сіль, перець та тушкувати до готовності.


Смакуйте 








Немає коментарів: