2 л червоного соку
200-300 г горіхів
1 скл борошна або борошно з крохмалем 50:50
0,5 скл цукру, якщо сік не солодкий
Варимо сік 1,5 години, після закипання додаємо цукор. Потім охолоджуємо кисіль до 45-50 градусів.
Поки кисіль остигає нанизуємо на нитку горіхи. Робимо в'язку довжиною 20 см, на кінці залишаємо петлю.
Поступово вводимо борошно в кисіль. Борошна у мене пішло менше, тому сипте по малу , що б не вийшла каша. Ставимо на повільний вогонь і варимо приблизно 30 хв, постійно помішуючи.
Опускаємо в густий кисіль наші зв'язки 3-10 разів з перервою в 5 хв. Даємо зайвому киселю стекти.
Потім вивішуємо наші зв'язки в добре провітрюване приміщення на 2-3 дні.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар