19.09.14

Салати з квасолею


1. 500 г квасолі
2 цибулини
склянка волоських горіхів
2 зуб. часнику
0,5 скл гранатового соку
зерна граната
1 стручок перцю
мелена кориця і гвоздика
сіль

Квасоля зварити. Додати до неї порізані цибулю, часник, перець, зелень, прянощі, горіхи, сіль. Розвести гранатовим соком.


2. кілька суцвіть цвітної капусти
250 г квасолі або стручкової квасолі
1/2 ч. л карі
2 прмідора
3 яйця
3-4 редиски або шматочок редьки
листя салату якщо є
кріп
цибулина
2 ст. л майонезу
сіль

Цвітну капусту, квасолю, яйця відварити. Все подрібнити, перемішати і заправити.


3. 200 г вареної квасолі, 5 печериць, 150 г вареної брокколі або цвітної капусти, трохи твердого сиру, оливкова олія і лимонний сік, сіль, перець, зелень

Капусту і сирі гриби порізати. Змішати з квасолею. Заправити олією і соком. Посолити, поперчити, додати зелень. Готовий салат посипати тертим сиром.

Смакуйте 





Немає коментарів: