1,5 л води або бульйону
3 картоплини
1 морквина
цибулина
1 б морської капусти
1 б консервованого горошку
1 вареної яйце
зелень
У киплячий бульйон покласти картоплю кубиками. Підсмажити цибулю з морквою і додати в суп. Коли картопля звариться, додати капусту, горошок без рідини і подрібнене яйце. Поварити 5 хв, додати зелень.
Є варіант з норі, листами, які використовують для приготування суші. Нарізати їх смужками ножем чи ножицями та додати в кінці приготування. Горошок можна не класти. А яйце додати сире, як у зелений борщ.
Є варіант з норі, листами, які використовують для приготування суші. Нарізати їх смужками ножем чи ножицями та додати в кінці приготування. Горошок можна не класти. А яйце додати сире, як у зелений борщ.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар