27.09.14

Салати з омлетом


300-400 г м'яса
цибулина
сік 1-го лимона
3 яйця
1/2 скл молока
1 ст. л борошна
перець, сіль, майонез

Варене м'ясо порізати соломкою. Приготувати омлет з яєць, борошна та молока. Порізати соломкою. Цибулю порізати півкільцями і залити соком лимона на кілька хвилин. З'єднати всі інгредієнти і заправити майонезом.


редька 
300 г м'яса 
морква або шматочок гарбуза 
цибулина 
2 яйця 
2 ст. л води 
сіль, перець, майонез 

Всі овочі натерти на тертці для корейської моркви. Редьку посолити і віджати. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити. М'ясо розпустити на волокна. Яйця розмішати з водою і підсмажити тонкі млинчики. Нарізати соломкою. Все змішати, посолити, поперчити і заправити майонезом.

Смакуйте 


Немає коментарів: