Для глазурі: 1 скл жирних вершків або сметани, плитка шоколаду, цукру за смаком, 2 ст. л вершкового масла
Для торта: 1 кг улюбленого морозива, кругле шоколадне печиво, 2 скл дрібно нарізаного зефіру, 1 скл рубаних горіхів.
Спочатку готуємо глазур. Топимо шоколад у вершках, доводимо до кипіння, вимикаємо і додаємо масло. В форму викласти половину морозива. Накрити його плівкою або пакетом і трохи утрамбувати.
Викласти боки форми печивом. Зверху на морозиво викласти зефір і горіхи.
Зверху викласти залишки морозива, теж трохи утрамбувати.
Викласти глазур.
Відправити наш тортик в морозилку на кілька годин.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар