Відокремити ніжки від капелюшків у печериць. Зробити засмажку з цибулі, часнику, помідор і ніжок печериць. Нафарширувати капелюшки. Посипати твердим сиром і запекти.
Грибочки у клярі
7-8 печериць
2 яйця
1 ч.л прованських трав
сіль, перець
Використовуватись у страві будуть лише грибні капелюшки. Яйця збити, додати спеції та сіль. Занурити капелюшки у кляр та обсмажити.
Грибочки у клярі
7-8 печериць
2 яйця
1 ч.л прованських трав
сіль, перець
Використовуватись у страві будуть лише грибні капелюшки. Яйця збити, додати спеції та сіль. Занурити капелюшки у кляр та обсмажити.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар