09.10.14

Рисова локшина


цибулина
300 г м'якоті яловичини
1 біла редька дайкон

3 стручка солодкого перцю
1 стручок перця чілі за бажанням
300 г грибів
2 зубчика часнику
300 г рисової локшини
2 ст.л соєвого соусу
зелень
сіль, молотий червоний перець

Солодкий перець порізати смужками, перець чілі мілко порізати, цибулю - напівкільцями, часник пропустити через прес, редьку натерти, гриби нарізати смужками, м'ясо теж.


На рослинній олії 5 хв обсмажувати м'ясо. Додати цибулю, редьку та смажити ще 4 хв. Покласти гриби та солодкий перець і тушкувати ще 5 хв. Приправити перець чілі, соєвим соусом, сіллю, червоним перцем та тушкувати ще 5 хв.


Відварити локшину та перемішати з тушкованими овочами.


З цією локшиною можна подавати з будь-яким соусом, що і звичну локшину.

Смакуйте.


Немає коментарів: