Гарбуз ріжемо маленькими кубиками та запікаємо до м'якості.
Готуємо пюре з м'якого гарбуза та ділимо його на 2 частини. Варимо густу пшоняну кашу та додаємо в неї і частину пюре. В іншу частину гарбузового пюре додаємо жовток, молоті горіхи та сухарі, порошок какао, цукор. Викладаємо у змащену форму.
Запікаємо до готовності.
У готову пшоняну кашу додаємо родзинки, жовток, вершкове масло та цукор. Викладаємо у змащену форму.
Запікайте до готовності. Білки збийте з сіллю. Половиною білка змастити корж з пшона, зверху покласти корж з гарбуза теж змастити білком та посипати горіхом меленим. Запікти пару хвилин.
На маленький гарбуз треба 1/2 скл пшона та родзинок, 1 скл панірувальних сухарів, по 1 ст.л какао, масла, горіхів та цукор за смаком.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар