23.10.14

Рибна запіканка


600 г тріски
білий перець
2 ст.л томатної пасти
яйце
1/2 скл сметани
2 помідора
4 картоплини
сіль

Рибу за бажанням можна попередньо обсмажити. Посолити, поперчити, викласти у форму. Картоплю відварити, порізати кружальцями та викласти на рибу. Зверху - помідори кружальцями. Сметану, томатну пасту, яйце поєднати та залити овочі з рибою. Пекти 30-40 хв.


Рибне філе викласти у змащену форму. Зверху викласти цибулю кільцями, консервовану кукурудзу, полити майонезом та запекти до готовності. Подавати з салатом з червоної капусти.


5-6 картоплин
500 г рибного філе
2 помідора
цибулина
твердий сир
зелень
вершки

Овочі нарізати кружечками, рибу - невеликими шматками, сир - пластинами, зелень подрібнити, вершки поєднати з сіллю та перцем.

У форму викласти картоплю, цибулю, рибу. Посипати зеленню та полити вершками. Далі помідори, застити вершками. Зверху сир. Рештки вершків залити по краям. Пекти 25-30 хв при 200-220 градусах.


1 кг картоплі
1 кг рибного філе
250 г сметани
цибулина
сіль, перець, кроп

Викласти на дно форми шматки риби. Зверху картоплю кружечками. Притрусити цибулею. Можна зробити декілька шарів у цій послідовності. Приправити. Залити сметаною. Пекти 40-50 хвилин.

 
Смакуйте.

Немає коментарів: