17.12.14

Курячі рулети


По - французькі

Курячу грудку можна розрізати на декілька частин вздовж, злегка відбити, посолити, поперчити.


На кожен шматочок м'яса викласти шматочки цибулі, маринований огірок та кусочок копченого м'яса. Можна попередньо змастити гірчицею.


Згорнути рулети та сколоти зубочистками.


Бульйон заправити томатною пастою та вилити на рулети.


Тушкувати до готовності м'яса. Рідину, що залишилась можна загустити ложкою крохмалю та подавати разом з рулетами як соус.


100 г оливок
2 курячих філе
100 г мигдалю
шматочок твердого сиру

Філе розрізати вздовж на 2-3 частини. Злегка відбити, посолити поперчити. На кожний шматок м'яса покласти шматок сиру та оливки. Оливки попередньо нафарширувати мигдалем. Загорнути рулет, сколоти зубочисткою та запекти до готовності. Можна використати водяну баню, щоб рулети були соковитішими. 


Куряче філе розрізати навпіл, недорізаючи до кінця, трохи відбити. Посолити, поперсити. На середину покласти різану зелень та ціле куряче яйце. Загорнути, сколоти зубочистками. Занурити у сире збите яйце, обкачати у панірувальних сухарях. Обсмажити. Викласти рулети у форму та запікти до готовності.


Смакуйте з задоволенням.







Немає коментарів: