на 2 стейки з червоної риби
2 ст.л соняшникової олії
2 ст.л оцту
2 солодкі перці
сіль, перець
3 ст.л кропу
Змішати олію, оцет, сіль, перець та замаринувати стейки на годину.
Перці нарізати кубиками та тушкувати. Додати подрібнений кроп.
Стейк викласти на фольгу та вкрити його перцем.
Загорнути краї та пекти 20 хв.
Стейк "Урочистий"
2,5 кг рибки
4 цибулини
1 скл води
1 ст.л гірчиці
2 ст.л меду
5 ст.л соєвого соусу
сіль, перець
200 г твердого сиру
Рибку розрізати на стейки. Викласти її у деко, осолити, поперчити, полити соусом. Цибулю ріжемо півкільцями та викладаємо на рибку. Поєднуємо мед, гірчицю та воду. Цією зумішю заливаємо рибку. Печемо рибку при 200-220 градусах. За 10-15 хв до закінчення посипаємо тертим сиром.
1,5 кг риби
150 мл сметани або кефіру
сіль, перець
цибулина
Рибу порізати на стейки, посолити, поперчити. Порізану цибулю приправити та залити на 20 хв кефіром. Рибу викласти у форму, залити кефіром з цибулею та запекти.
Філе чи стейки риби викласти у форму. 100 г сметани поєднати з 3 жовтками та гірчицею, залити рибу. Білки збити та викласти на рибу. Запекти.
Смакуйте з задоволенням
Немає коментарів:
Дописати коментар