Кулінарний щоденник

14.01.15

Тушковані перепілки


Перепілки залити водою, додати сметани, приправ та тушкувати їх до готовності. У кінці додати засмажку з моркви та цибулі.


Смакуйте з задоволенням.

Автор: Unknown на 07:15
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Ярлыки: М'ясні страви

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

Мітки

  • Грибні страви
  • Десерти
  • До уваги господині
  • Закрутки на зиму
  • Закуски
  • Запіканки
  • Запіканки солодкі
  • М'ясні підливи
  • М'ясні страви
  • Напої
  • Овочеві підливи
  • Овочеві страви
  • Перші страви
  • Салати
  • Соуси
  • Страви з бобових
  • Страви з круп та макаронів
  • Страви з риби
  • Страви з солодкого тіста
  • Страви з тіста
  • Страви з яєць та сиру

Про мене

Unknown
Дивитися мій повний профіль
Тема "Водяний знак". На платформі Blogger.