08.01.15

Яловичина з кртоплею


600 г яловичини
200 г печериць
4 цибулини
6-8 картоплин
1-2 моркви
0,5 л бульйону
сіль, перець

Зробити засмажку з цибулі, моркви та грибів. У  форму за класти картоплю кубиками, шматочки м'яса. Посолити, поперчити. Зверху засмажку. Залити бульйоном з томатним соусом. Накрити кришкою та запікати до готовності.

500 г картоплі
200 г моркви
4 ч.л паприки
150 г томатів
сіль, перець
цибулина
солодкий перець
600 г яловичини
4 зубчики часнику

Обсмажити подрібнену цибулю. Додати паприку,  м'ясо кубиками. Солимо, перчимо. Додаємо трохи води та тушкуємо годину під кришкою. Додаємо помідори, перець, часник, моркву. Доливаємо гарячої води та тушкуємо ще хвилин 15. Коли м'ясо стане м'яким, додаємо картоплю. Накриваємо кришкою та доводимо до готовності.


М'ясо по - флотські

шматок яловичини
1 скл бульйону
цибулина
300 г картоплі
40 г сала
гірчиці, сіль, перець

М'ясо трохи відбити, намастити гірчицею та обсмажити з обох сторін. Сало розтопити у каструлі, додати шматки картоплі, цибулю. Зверху покласти м'ясо. Посолити, поперчити, залити бульйоном та тушкувати до готовності.


Смакуйте з задоволенням.



Немає коментарів: