23.02.15

Бестроганов



500 г яловичини
по 1 ч.л солодкого червоного перцю, молотого імбиру, кориці, коріандра, петрушки, чорного перцю, мускатного горіху
сіль
1 скл натурального йогурту

М'ясо порізати невеликими шматочками. Приправити, посолити та залити йогуртом. Накрити харчовою плівкою та поставити на 2-3 години у холодильник. Пекти м'ясо 30-40 хв при 160 градусах. Можна притрусити нежирним  сиром.


500 г м"яса
3/4 скл сметани
2 цибулини
2 ст.л борошна
сіль, перець
петрушка
паприка

М"ясо нарізати поперек волокон, відбити та нарізати соломкою. Подрібнену цибулю підсмажити до золотистого кольору, додати м"ясо та смажити 6-8 хв. Насипати борошно та смажити ще 2-3 хв. Додати сметану, сіль, перець, приправи, петрушку. Смажити декілька хвилин та додати томатний соус. Готувати до готовності. 


Смакуйте з задоволенням. 




Немає коментарів: