500 г рибного фарша
1/2 білої булочки
цибулина
50 г твердого сиру
2 яйця
2 картоплини середніх розмірів
2 ст.л майонезу з травами
спеції
Булочці дати розмокнути. Всі інгредієнти перемолоти та посмажити оладки.
500 г рибного філе
2 яйця
100 г сметани
2-3 ст.л сметани
цибулина
сіль, перець
Пропустити через м'ясорубку рибу та цибулю. Додати яйце, сметану, сіль, перець, борошно. Обсмажити оладки.
500 г риби
цибулина
2 ст.л майонезу
2 ст.л крохмалю
яйце
Філе та цибулю мілко порізати. Додати яйце, майонез, крохмаль та посмажити.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар