1. Запечені рулетики
2 кабачка
350 мл молока
1 солодкий перець
1-2 помідора
150 г адигейського сиру
150 мл сметани
120 г твердого сиру
сіль, перець, куркума
кроп
Кабачки нарізати вздовж пластинками. Залити киплячим молоком, посолити, поперчити та залишити на 15 хвилин. Адигейський сир натерти, додати кроп, 1-2 ст.л сметани, спеції. Помідор та перець нарізати смужками.
Злити кабачки. На край викласти 1 ч.л сирної начинки, смужку помідора та перцю. Згорнути рулет. Рулети залити сумішшю тертого сиру, сметани та спеції. Пекти 30-40 хв при 180-200 градусах.
2. Рулетики з кабачків
2
середніх кабачка нарізати тонкими пластинками, трохи підсолити.
Обсмажити з двох сторін і покласти на серветку. 150 г грибів дрібно
порізати і підсмажити до випаровування води, додати трохи олії, цибулю і
смажити до її готовності. Помідори порізати тонкими кружальцями. Часник
видавити в майонез.
Туди ж додати подрібнену зелень і перемішати. На один край кабачка
покласти ложку майонезу, грибів, помідор і скрутити рулет. Охолодити.
Немає коментарів:
Дописати коментар