03.10.16

Запечений карп


Карп в томатах

1,5 кг карпа
7 помідор
2 цибулини
перець
4 зубчики часнику
сіль, перець
1 ст.л лимонного соку

Чищеного карпа намастити спеціями та залишити на 20 хв. С 5 помідорів зняти шкірку та зробити пюре. Додати до пюре подрібнений часник. Решту томатів, цибулю та перець порізати півкільцями. Рибу викласти у форму, залити томатним пюре, зверху викласти овочі. Пекти 45-60 хвилин.


Карп у фользі

 3 зубчики часнику
сіль, перець
по 1 ч.л рослинної олії та лимонного соку
800 г карпа

Очищеного карпа приправити. Зробити 4 повздовжні надрізи але не до хребта. Часник порізати на тонкі пластинки. Покласти його у голову та надрізи. Загорнути рибу у змащену фольгу.  Пекти 30 хв при 180 градусах. Дати підрум'янитись без фольги.



Смакуйте.

Немає коментарів: