31.03.14

Салати з рибними консервами

1. Салат "Соняшник" 

1-2 банки шпротів 
цибулина 
100-150 г сиру 
4 варені яйця 
майонез 
чіпси


1 шар - натерті яєчні білки з майонезом.


2 шар - нарізану цибулину замаринувати на 20 хвилин з оцтом і цукром, віджати.



3 шар - розім'яті шпроти.



4 шар - натертий сир з майонезом.



5 шар - подрібнений жовток.



Прикрасити чіпсами. Якщо є ще маслини, то можна з них "насіння" змайструвати.



2. Салат "Коктейль" 

100 г вареної курятини подрібнити в комбайні разом з майонезом або пропустити через м'ясорубку і додати майонез. Зверху викласти 100 г порізаних кубиками помідор з майонезом. Потім різані кубиками огірки 100 г з майонезом. Зверху викласти 100 г консервованої скумбрії і посипати все тертим сиром.



3. Салат "Шахи"

Для 1-го салату: 1 банка тунця у маслі, 2 варені картоплини, 1 варена морква, 1 варене яйце, зелень кропу, майонез.

Картоплю та моркву натерти змішати з розім"ятим тунцем, добавити подрібнене яйце, нарізану зелень кропу, посолити за заправити майонезом.

Для 2-го салату: пучок червоної редиски, пучок зеленої цибулі, 1 варене яйце, майонез.

Редис натерти на тертці,  добавити подрібнене яйце, нарізану зелену цибулю, посолити, заправити майонезом.

Викласти салати по черзі на тарілку.


Смакуйте 

Немає коментарів: