10.04.14

Шашлик

 

Шашлик з духовки

Курку або свинину ріжемо великими шматочками, додаємо нарізану кільцями цибулю і заливаємо томатним соусомЗалишаємо на ніч. А вранці запікаємо під кришкою.




куряче філе
ананас
соєвий та томатний соуси

Ріжемо філе та ананас кубиками. Заливаємо соусами та залишаємо маринуватися годину. Одягаємо м'ясо на шпажки та запікаємо.


Шашлик на вогні

1 кг курячого філе або стегенець
50 мл соняшникової олії або газованої води
улюблені приправи, часник, орегано

До м"яса додати сіль, перець, часник, орегано, улюблені приправи, залити олією та лишити маринуватися 4 години. 


З гірчицею та медом

У рівних пропорціях змішати гірчицю, мед, соєвий соус та замаринувати куряче м'ясо 30 хв. Запекти на вогні.


З яловичини

Вирізку яловичини нарізати шматками по 40-50 г. Скласти в миску, посолити, поперчити, залити оцтом (на 500 г м'яса 1 ст.л ), додати мілко нарізану цибулю. Закрити кришкою та залишити на 2-3 год у холодильнику.


Смакуйте.

Немає коментарів: