Шашлик з духовки
Курку або свинину ріжемо великими шматочками, додаємо нарізану кільцями цибулю і заливаємо томатним соусом. Залишаємо на ніч. А вранці запікаємо під кришкою.
ананас
соєвий та томатний соуси
Ріжемо філе та ананас кубиками. Заливаємо соусами та залишаємо маринуватися годину. Одягаємо м'ясо на шпажки та запікаємо.
Шашлик на вогні
1 кг курячого філе або стегенець
50 мл соняшникової олії або газованої води
улюблені приправи, часник, орегано
До м"яса додати сіль, перець, часник, орегано, улюблені приправи, залити олією та лишити маринуватися 4 години.
З гірчицею та медом
У рівних пропорціях змішати гірчицю, мед, соєвий соус та замаринувати куряче м'ясо 30 хв. Запекти на вогні.
З яловичини
Вирізку яловичини нарізати шматками по 40-50 г. Скласти в миску, посолити, поперчити, залити оцтом (на 500 г м'яса 1 ст.л ), додати мілко нарізану цибулю. Закрити кришкою та залишити на 2-3 год у холодильнику.
Немає коментарів:
Дописати коментар