2-3 кабачка
3-4 помідори
50г твердого сиру
сіль
перець
Кабачки нарізати кільцями, укласти у форму, посолити, поперчити і поставити в духовку на 7-10 хв. Витягнути і зверху укласти нарізані кільцями помідори. Знову поставити в духовку на 5-7 хв. Витягнути і засипати помідори тертим твердим сиром. Знову поставити в духовку на 7-10 хв.

Щось схоже можна спорудити з баклажанами.
Укласти помідори, порізані кружальцями з баклажанами, порізаними кружальцями. А зверху замість сиру змастити майонезом.
1 кабачок
3 помідори
2-3 картоплини
3 ст. л вершкового масла
2 ст. л борошна
2 скл молока
1 яйце
сіль
100 г твердого сиру
Овочі нарізати тонкими кружечками і укласти по колу в змащену форму. Обсмажити борошно з маслом, додати молоко і варити до загустіння. Знявши з вогню, додати яйце, сіль. Заливаємо овочі, посипаємо тертим сиром і печемо до золотистої скоринки (перевіряємо картоплю на м'якість.)
Баклажани і кабачки нарізати кружечками. Баклажани посипати солю і залишити на 10 хв, промити. Часник змішати з 2 ст. л майонезу. Гриби підсмажити з цибулею, приправити. Кабачки і баклажани обваляти в борошні, обсмажити. Кабачки і баклажани укласти у форму по колу, чергуючи. Змастити майонезом. Зверху викласти гриби, потім кружечки помідорів. Посипати твердим сиром, запекти.
600 г кабачків
400 г баклажанів
яйце
1 скл сметани
рослинна олія, зелень, сіль
Овочі нарізати кружечками. Баклажани посолити та залишити. Викласти у форму та запекти щоб підрум'янились. З'єднати яйце, сметану, зелень, сіль. Залити овочі та довести до готовності у духовці.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар