15.04.14

Салат з язика



1. Салат "Тет - а - тет" 

1 варений телячий язик 
2 свіжих огірка 
3 варених яйця 
1 невеликий качан пекінської капусти 
200г консервованого зеленого горошку (я брала свіжий) 
1 цибулина 
200г майонезу 
сіль 
перець 

Наріжте кубиками язик, огірки, яйця і цибулю. З'єднайте з нашаткованою капустою, зеленим горошком, посоліть, поперчіть, заправте майонезом і розмішайте масу. Салат готовий.


2. З чорносливом. 

200 г відвареного язика 
100 г чорносливу 
2-3 зубчики часнику 
сіль 
сметана 

Чорнослив замочити на пару хвилин і нарізати його разом з мовою соломкою або кубиками. Додати пропущений через прес часник, сіль, сметану. Перемішати.




3. Салат "Язичок" 

1 варений яловичий язик 
300 г печериць 
цибулина 
кріп 
сметана 
сіль, перець 

Обсмажуємо цибулю з грибами, додаємо порізаний смужками язик, додаємо кріп, сметану, спеції. Перемішуємо. 



4. 70 г відвареного язика 
50 г листя в салату або пекінської капусти 
1 яйце 
рослинне масло 
2 ч. л соєвого соусу 
1 зуб. часнику 
1 ч. л яблучного оцту 
червоний мелений перець 

Язик порізати соломкою, салат крупно порвати, капусту крупно порізати. Білок яйця натерти на дрібній тертці. Жовток розтерти виделкою, додати часник, потім влити оцет і соєвий соус, рослинне масло. З'єднати.


5.300-400 г відвареного язика
    3-4 маринованих огірка
    ріпчаста цибуля
    сметана

Язик та огірки нарізати соломкою. Приготувати маринад для цибулі. Для цього змішати 1 ст.л оцту, 1 ст.л цукру, сіль, 3 ст.л води. Цибулю нарізати півкільцями, ошпарити та залити на 2-3 години. Все перемішати.



Смакуйте 

Немає коментарів: