1. Салат "Тет - а - тет"
1 варений телячий язик
2 свіжих огірка
3 варених яйця
1 невеликий качан пекінської капусти
200г консервованого зеленого горошку (я брала свіжий)
1 цибулина
200г майонезу
сіль
перець
Наріжте кубиками язик, огірки, яйця і цибулю. З'єднайте з нашаткованою капустою, зеленим горошком, посоліть, поперчіть, заправте майонезом і розмішайте масу. Салат готовий.
2. З чорносливом.
200 г відвареного язика
100 г чорносливу
2-3 зубчики часнику
сіль
сметана
Чорнослив замочити на пару хвилин і нарізати його разом з мовою соломкою або кубиками. Додати пропущений через прес часник, сіль, сметану. Перемішати.
3. Салат "Язичок"
1 варений яловичий язик
300 г печериць
цибулина
кріп
сметана
сіль, перець
Обсмажуємо цибулю з грибами, додаємо порізаний смужками язик, додаємо кріп, сметану, спеції. Перемішуємо.
4. 70 г відвареного язика
50 г листя в салату або пекінської капусти
1 яйце
рослинне масло
2 ч. л соєвого соусу
1 зуб. часнику
1 ч. л яблучного оцту
червоний мелений перець
Язик порізати соломкою, салат крупно порвати, капусту крупно порізати. Білок яйця натерти на дрібній тертці. Жовток розтерти виделкою, додати часник, потім влити оцет і соєвий соус, рослинне масло. З'єднати.
5.300-400 г відвареного язика
3-4 маринованих огірка
ріпчаста цибуля
сметана
Язик та огірки нарізати соломкою. Приготувати маринад для цибулі. Для цього змішати 1 ст.л оцту, 1 ст.л цукру, сіль, 3 ст.л води. Цибулю нарізати півкільцями, ошпарити та залити на 2-3 години. Все перемішати.

Немає коментарів:
Дописати коментар