морква
500 г капусти
50 г зеленої цибулі
4 зубчики часнику
1/2 стручка перцю, чілі або болгарського
1 ст. л тертого імбиру
1 ст. л солі
1 ст. л цукру
1 ст. л соєвого соусу
1 ст. л оцту
100 мл рослинного масла
Моркву натерти, капусту нашаткувати, часник нарізати пластинками, перець дрібно порубати, цибулю нарізати кільцями. Все перемішати. Для маринаду змішати рослинне масло, імбир, соєвий соус, сіль, цукор і 300 мл води. Можна додати кілька бутонів гвоздики і 2-3 горошини перцю. Довести до кипіння, влити оцет і зняти з вогню. Залити овочі, дати охолонути і поставити в холодильник на 24 години.
300г капусти
100г сиру
50г оливок
маленький пучок петрушки
трохи лимонного соку
Нашаткувати капусту, нарізати оливки, петрушку, додати сир, посолити, перемішати, скропити соком лимона.


500 г капусти
1 банка консервованих мандарин або ананасів
20 г родзинок
30 г твердого сиру
петрушка, карі, перець
Капусту нашаткувати, додати родзинки, фрукти, мілко нарізану петрушку. Зробити соус з майонезу, перцю та карі. Додати сир в салат та заправити його.
Нашаткувати капусту, додати зелену цибулю. Заправити улюбленою заправкою, посолити. Не зайвими у цьому салаті будуть огірки.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар