18.06.14

Салати з білокачанною капустою


морква 
500 г капусти 
50 г зеленої цибулі 
4 зубчики часнику 
1/2 стручка перцю, чілі або болгарського 
1 ст. л тертого імбиру 
1 ст. л солі 
1 ст. л цукру 
1 ст. л соєвого соусу 
1 ст. л оцту 
100 мл рослинного масла 

Моркву натерти, капусту нашаткувати, часник нарізати пластинками, перець дрібно порубати, цибулю нарізати кільцями. Все перемішати. Для маринаду змішати рослинне масло, імбир, соєвий соус, сіль, цукор і 300 мл води. Можна додати кілька бутонів гвоздики і 2-3 горошини перцю. Довести до кипіння, влити оцет і зняти з вогню. Залити овочі, дати охолонути і поставити в холодильник на 24 години.



300г капусти 
100г сиру 
50г оливок 
маленький пучок петрушки 
трохи лимонного соку 

Нашаткувати капусту, нарізати оливки, петрушку, додати сир, посолити, перемішати, скропити соком лимона. 

                          

500 г капусти 
1 банка консервованих мандарин або ананасів
20 г родзинок
30 г твердого сиру
петрушка, карі, перець

Капусту нашаткувати, додати родзинки, фрукти, мілко нарізану петрушку. Зробити соус з майонезу, перцю та карі. Додати сир в салат та заправити його.


Нашаткувати капусту, додати зелену цибулю. Заправити улюбленою заправкою, посолити. Не зайвими у цьому салаті будуть огірки.


Смакуйте 

Немає коментарів: