1. Гарбузова запіканка
350 г гарбуза
75 г манки
1 яйце
3 ч. л цукру
20 г родзинок
Зробити пюре їх відвареної гарбуза. Додати інші інгредієнти. Пекти 30-35 хв.
2. З куркою
300г гарбузового пюре
вершкове масло
300г вареного курячого філе
100мл вершків (сметана)
1 цибулина
зелень
50г тертого твердого сиру
рослинне масло
сіль
перець
У гарбузове пюре додати вершки, вершкове масло, сир.
Підсмажити цибулю, додати до нього варену різану курку. Змішати з зеленню.
Покласти м'ясо в посуд для випікання. Зверху шар гарбуза.
Пекти 20 хв.
3. З картоплею
200г картоплі
2 яйця
200г гарбуза
50г твердого сиру
зелень
2ст. л сметани
сіль
перець
Гарбуз і картоплю відварити окремо і окремо з неї зробити пюре. У кожне пюре додати по яйцю, по ложці сметани, сіль перець. Викласти у форму для запікання шарами. Посипати тертим твердим сиром. Запекти.
4. З бринзою
невелика гарбуз
200г бринзи
3 помідори або томатний соус
50г вершкового масла
Гарбуз порізати шматочками і відварити. На дно змащеної форми викласти половину гарбуза, потім половину бринзу. І знову гарбуз - бринза. Зверху викласти шар помідор кружечками. Полити розтопленим вершковим маслом і запекти.
5. Гарбузова запіканка
500 г гарбуза
цибулина
2 ст. л оливкової олії
зубчик часнику
4 яйця
125 мл вершків або сметани
125 мл молока
1 ст. л дрібно нарізаної петрушки
1 ч. л гірчиці
1 ст. л тертого твердого сиру
сіль
перець
Цибулю з часником дрібно нарізати і обсмажити. Гарбуз порізати кубиками і додати до цибулі. Посолити, поперчити і тушкувати 30 хв. Можна масу надалі подрібнити в кухонному комбайні або залишити кубиками. Збити яйця, сметану, молоко, гірчицю. Перемішати з гарбузовою сумішшю.
Пекти 20 хв при 180 градусах. Посипати твердим сиром і пекти ще 5-10 хв.
6. З сиром
500 г гарбуза
2 яйця
150 г сиру
6 ст. л цукру
50 г родзинок
3 ст. л манки
Шматочки гарбуза запекти або відварити до м'якості. Остудити і зробити пюре. Додати половину зазначеної норми цукру, манки, яйця, родзинок. До сиру додати інші інгредієнти і розім'яти. На дно змащеної форми покласти сирну масу, зверху гарбузову. Пекти 50 хв при 180 градусах.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар