28.07.14

Гарбузова запіканка


1. Гарбузова запіканка 

350 г гарбуза 
75 г манки 
1 яйце 
3 ч. л цукру 
20 г родзинок 

Зробити пюре їх відвареної гарбуза. Додати інші інгредієнти. Пекти 30-35 хв.


2. З куркою 

300г гарбузового пюре 
вершкове масло 
300г вареного курячого філе 
100мл вершків (сметана) 
1 цибулина 
зелень 
50г тертого твердого сиру 
рослинне масло 
сіль 
перець 

У гарбузове пюре додати вершки, вершкове масло, сир.


Підсмажити цибулю, додати до нього варену різану курку. Змішати з зеленню.


Покласти м'ясо в посуд для випікання. Зверху шар гарбуза.


Пекти 20 хв.


3. З картоплею 

200г картоплі 
2 яйця 
200г гарбуза 
50г твердого сиру 
зелень 
2ст. л сметани 
сіль 
перець 

Гарбуз і картоплю відварити окремо і окремо з неї зробити пюре. У кожне пюре додати по яйцю, по ложці сметани, сіль перець. Викласти у форму для запікання шарами. Посипати тертим твердим сиром. Запекти.


4. З бринзою 

невелика гарбуз 
200г бринзи 
3 помідори або томатний соус 
50г вершкового масла 

Гарбуз порізати шматочками і відварити. На дно змащеної форми викласти половину гарбуза, потім половину бринзу. І знову гарбуз - бринза. Зверху викласти шар помідор кружечками. Полити розтопленим вершковим маслом і запекти.


5. Гарбузова запіканка 

500 г гарбуза 
цибулина 
2 ст. л оливкової олії 
зубчик часнику 
4 яйця 
125 мл вершків або сметани 
125 мл молока 
1 ст. л дрібно нарізаної петрушки 
1 ч. л гірчиці 
1 ст. л тертого твердого сиру 
сіль 
перець 

Цибулю з часником дрібно нарізати і обсмажити. Гарбуз порізати кубиками і додати до цибулі. Посолити, поперчити і тушкувати 30 хв. Можна масу надалі подрібнити в кухонному комбайні або залишити кубиками. Збити яйця, сметану, молоко, гірчицю. Перемішати з гарбузовою сумішшю. 

Пекти 20 хв при 180 градусах. Посипати твердим сиром і пекти ще 5-10 хв.


6. З сиром  

500 г гарбуза 
2 яйця 
150 г сиру 
6 ст. л цукру 
50 г родзинок 
3 ст. л манки 

Шматочки гарбуза запекти або відварити до м'якості. Остудити і зробити пюре. Додати половину зазначеної норми цукру, манки, яйця, родзинок. До сиру додати інші інгредієнти і розім'яти. На дно змащеної форми покласти сирну масу, зверху гарбузову. Пекти 50 хв при 180 градусах.


Смакуйте 









Немає коментарів: