1. З сухофруктами
2 середні буряка
по 7 шт. кураги і чорносливу
горіхи
сметана
Відварену буряк натерти на тертці. Сухофрукти і горіхи дрібно нарізати. Заправити сметаною.
2. З апельсинової заправкою
2 відварені буряка
1 ст. л винного або бальзамічного оцту
1-2 зубчики часнику
сік половини апельсина
рослинне масло
сіль, перець
петрушка
Нарізуємо буряк кубиками. Додаємо подрібнену зелень і часник. Для заправки змішуємо сік, масло, оцет. Перемішуємо все, солимо, перчимо.
3. З солоними огірками
175 г вареного буряка
145 г маринованих огірка
8 г часнику
155 г йогурту або сметани
Трьом на тертці, змішуємо, заправляємо.
4. З печінку
100 вареної печінки
буряк
цибулина
зуб. часнику
Цибулю кільцями підсмажити. Печінка порізати соломкою. Буряк натерти. Часник пропустити через прес. Заправити майонезом.
5. Бибусин
Тертий варений буряк поєднати з часником та горіхами. Заправити сметаною або майонезом.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар