02.08.14

Салати з буряком


1. З сухофруктами 

2 середні буряка 
по 7 шт. кураги і чорносливу 
горіхи 
сметана 

Відварену буряк натерти на тертці. Сухофрукти і горіхи дрібно нарізати. Заправити сметаною.


2. З апельсинової заправкою 

2 відварені буряка 
1 ст. л винного або бальзамічного оцту 
1-2 зубчики часнику 
сік половини апельсина 
рослинне масло 
сіль, перець 
петрушка 

Нарізуємо буряк кубиками. Додаємо подрібнену зелень і часник. Для заправки змішуємо сік, масло, оцет. Перемішуємо все, солимо, перчимо.


3. З солоними огірками 

175 г вареного буряка 
145 г маринованих огірка 
8 г часнику 
155 г йогурту або сметани 

Трьом на тертці, змішуємо, заправляємо.


4. З печінку 

100 вареної печінки 
буряк 
цибулина 
зуб. часнику 

Цибулю кільцями підсмажити. Печінка порізати соломкою. Буряк натерти. Часник пропустити через прес. Заправити майонезом.


5. Бибусин

Тертий варений буряк поєднати з часником та горіхами. Заправити сметаною або майонезом.


Смакуйте 





Немає коментарів: