30.08.14

Рулет з омлету


Омлет: 4 яйця, 125 г майонезу 

Начинка: 100 г сиру, 1 морквина, 1 зубчик часнику, пучок кропу, 125 г майонезу 

Збити яйця з майонезом і вилити на деко.


Запекти. У гарячого млинця акуратно підняти краї і викласти начинку (всі інгредієнти для начинки дрібно порубати в комбайні) і скрутити рулет.


Дати трохи охолонути в холодильнику і порізати на порційні шматки.


3 яйця
200 г адигейського сиру
зелений горошок
кроп
2 зуб. часнику

Відділити білок від жовтків. На пергамент викласти горошок, зелень та поверх змастити білковою піною.100 г сиру натерти та змішати з жовтками. Розкласти на білкову піну. Пекти 20-25 хв при 200 градусах. решту сиру розкласти разом з зеленню на корж, загорнути рулет. Загорнути у харчову плівку та покласти на год. у холодильник.


Омлет: 4 яйця, 50 мл молока, 1 ст.л борошна, 50 г твердого сиру, зелень, 2 зубчики часнику, сіль.

Начинка: сир та твердий сир

Збиваємо інгредієнти для омлету та смажимо тонкі млинці. Млинці промазуємо сиром та викладаємо смужки твердого сиру. Згортаємо рулет, даємо охолонути та ріжемо.


Смакуйте 



Немає коментарів: