Омлет: 4 яйця, 125 г майонезу
Начинка: 100 г сиру, 1 морквина, 1 зубчик часнику, пучок кропу, 125 г майонезу
Збити яйця з майонезом і вилити на деко.
Запекти. У гарячого млинця акуратно підняти краї і викласти начинку (всі інгредієнти для начинки дрібно порубати в комбайні) і скрутити рулет.
Дати трохи охолонути в холодильнику і порізати на порційні шматки.
3 яйця
200 г адигейського сиру
зелений горошок
кроп
2 зуб. часнику
Відділити білок від жовтків. На пергамент викласти горошок, зелень та поверх змастити білковою піною.100 г сиру натерти та змішати з жовтками. Розкласти на білкову піну. Пекти 20-25 хв при 200 градусах. решту сиру розкласти разом з зеленню на корж, загорнути рулет. Загорнути у харчову плівку та покласти на год. у холодильник.
Омлет: 4 яйця, 50 мл молока, 1 ст.л борошна, 50 г твердого сиру, зелень, 2 зубчики часнику, сіль.
Начинка: сир та твердий сир
Збиваємо інгредієнти для омлету та смажимо тонкі млинці. Млинці промазуємо сиром та викладаємо смужки твердого сиру. Згортаємо рулет, даємо охолонути та ріжемо.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар