8 яблук
160 г горіхів
2 ст. л родзинок
1/3 скл цукру
сік 1-го лимона
З яблук видалити серцевину і частину м'якоті, зрізати шкірку. Трохи тушкувати їх в сиропі з води, цукру і лимонного соку.
Горіхи подрібнити і змішати з родзинками. Наповнити цією сумішшю яблука. Можна полити медом.
Варіант на плиті відомих печених яблук.
Часто роблю з дуже смачною і ситної начинкою такі яблука. Для цього змішати сухарики і родзинки і заповнити яблука.
Є цікавий варіант пирога з начиненими яблуками, "Омолоджувальні яблука"
Тісто: 2 яйця, 1/3 скл цукру, 2/3 скл борошна, 1 ч. л суміші соди і лимонний кислоти
Все це змішати і вилити в змащену форму. З яблук зняти шкіру і начинити, будь на ваш смак начинкою. У мене були апельсинові цукати . Запекти до готовності тіста.
Або зробити слойку з начиненими яблуками. Тісто нарізати смужками і обмотати яблуко. Запекти до готовності.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар