14.08.14

Нафаршировані яблука


8 яблук 
160 г горіхів 
2 ст. л родзинок 
1/3 скл цукру 
сік 1-го лимона 

З яблук видалити серцевину і частину м'якоті, зрізати шкірку. Трохи тушкувати їх в сиропі з води, цукру і лимонного соку.


Горіхи подрібнити і змішати з родзинками. Наповнити цією сумішшю яблука. Можна полити медом.


Варіант на плиті відомих печених яблук.


Часто роблю з дуже смачною і ситної начинкою такі яблука. Для цього змішати сухарики і родзинки і заповнити яблука.


Є цікавий варіант пирога з начиненими яблуками, "Омолоджувальні яблука" 

Тісто: 2 яйця, 1/3 скл цукру, 2/3 скл борошна, 1 ч. л суміші соди і лимонний кислоти 

Все це змішати і вилити в змащену форму. З яблук зняти шкіру і начинити, будь на ваш смак начинкою. У мене були апельсинові цукати . Запекти до готовності тіста.


Або зробити слойку з начиненими яблуками. Тісто нарізати смужками і обмотати яблуко. Запекти до готовності.


Смакуйте 









Немає коментарів: