В якості основи можна взяти будь-яке тісто. У мене було листкове. Розкласти його на дно форми, формуючи бортики і відправити на 10 хв в духовку при 180 градусах.
Потім тісто промазати гірчицею, укласти на нього підсмажену цибулю і рибні консерви (тунець, шпроти, судак, будь-яку на ваш смак).
250 г сметани збити з 3 яйцями і залити цією масою тунець.
Зверху посипати тертим твердим сиром.
Запекти до рум'яної скоринки
Можна такий пиріг зробити з майонезом. На тісто основу викласти рибні консерви, потім півкільцями цибулю, потім терті яйця, змастити майонезом і посипати тертим твердим сиром. Запекти.
Тісто: 1,5 скл сметани, 1,5 скл молока, 3 яйця, розпушувач, борошна стільки, щоб тісто вийшло трохи густіше ніж сметана. Також у тісто додати олію від 2 банок рибних консерв. Половину тіста викласти у форму. Зверху риба з цибулею. Залити тістом. Пекти 30-40 хв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар