15.02.15

Риба з овочами


1 кг рибного філе
1-2 морквини
1-2 цибулини
3-4 картоплини
40-45 г вершкового масла
150-200 г майонезу
2 зубчика часнику
сіль, перець

На дно форми для запікання з кришкою наливаємо трохи рослинної олії. Викладаємо шар картоплі брусочками. Зверху шматки перченої та соленої риби. Викладаємо вершкове масло. Далі морква кільцями та цибуля півкільцями. Часник натерти та поєднати з майонезом. Влити декілька ложок води. Залити страву сумішшю. Закрити форму кришкою та випікати до готовності картоплі.

З рештою подібну страву можна легко приготувати на плиті з таким самим чи іншим набором продуктів. Трохи більше води і смакота на столі.

Смакуйте.



Немає коментарів: