600 г філе
6 ст.л майонезу
800 г помідорів
лимон
по 1-му пучечку петрушки та зеленої цибулі
200 мл води
рослинна олія, сіль, перець
Майонез поєднайте з подрібненою зеленню, цедрою половини лимона та намажте рибне філе.
Воду та сік половини лимона поєднати. Помідорі поріжте, посоліть, поперчіть, збризніть олією. Тушкуйте помідори у суміші води з соком. Викладіть у тушкований соус згорнуте рулетом рибне філе.
Запікати при 200 градусах до готовності.
Збити у блендері 80 г вершкового масла, 50 г твердого сиру, 20 г зелені та сік лимону. Сформувати кульки та відправити на 15 хв у морозилку. Загорнути кульки у рибу та заколоти зубочистками. Панірувати рулетики у борошно - яйце- борошно. Готувати у фритюрі.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар