1 . Ямайський курячий салат з грушами
400 г курячої грудки
150 г курячої печінки
200 г китайської капусти
2 груші
150 г сметани
20 мл рослинного масла
20 г вершкового масла
30 мл лимонного соку
2 ч. л гірчиці
1 / 4 ч. л меленого чилі
1 / 4 ч. л меленого перцю
сіль
Обсмажуємо на рослинному маслі порізану невеликими шматочками грудку . Грушу ріжемо такими ж шматочками як і грудку . Китайський салат порвати крупно або порізати. Змішуємо з м'ясом і грушею. На вершковому маслі обсмажуємо печінку і подрібнюємо її в комбайні разом з лимонним соком , сметаною , гірчицею , сіллю і перцем. Поливаємо салат.
2. Салат "Каліфорнія"
200г сиру сулугуні
2 яблука
1 груша
100г подрібнених волоських горіхів
Для соусу:
100г майонезу
1ч. л гірчиці
2ст. л сметани
сіль і цукор за смаком
зелень петрушки
Мокрим ножем наріжте сир невеликими кубиками. Додайте волоські горіхи і нарізані кубиками яблука і груші. Змішайте інгредієнти для соусу і заправте ним салат. Прикрасьте зеленню петрушки.
3. Швейцарський новорічний салат
2 огірка
сік 1/4 лимону
2 маринованих огірка
300 г вареної курки
2 груші
сметана, сіль, спеції (тархун)
Трав подрібнити та змішати зі сметаною. Курку мілко порізати. З огірків зняти шкірку та порізати соломкою. Так само вчинити з грушею. Все з'єднати.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар