15.03.15

Налисникик з несолодкою начинкою



Готуємо тонкі млинці за будь-яким рецептом. Загортати можна солодку та несолодку начинку.

1. Начинки можуть будь-які на ваш смак. Наприклад, ми любимо з печінковим паштетом

                         

2. Налисники з начинкою, яку ми називаємо "домашня шаурма" 

Для начинки знадобиться цибулина, 200г ковбаси, 1 солоний огірок, 1 варене яйце. 

Всі ці продукти обсмажуємо. 

                        

Та загортаємо у налисники.

                       

3. З куркою

Подрібнити у блендері варені курячі грудки, свіжі огірки та перці та трохи кефіру. Загорнути у млинці.


4. З червоною рибою

Для начинки поєднуємо варену червону рибу, відварену квасолю (можна у стручках), відварену терту моркву та кладемо шматочок вершкового масла.



5. З м'ясним фаршем та овочами

м'ясний фарш
цибулина
морква
кабачок

Тушкуємо фарш, додаємо цибулю, терту моркву, нарізаний кабачок. Тушкуємо до готовності та загортаємо у готові налисники.


Млинці з зеленню

8 готових млинців
250-300 г зелені
250-300 г адигейського сиру
50 г твердого сиру
цедра 1-го лимона

Зелень трохи обсмажити на пательні, випарувати зайву вологу. Дати вистигнути. Поєднати з адигейським сиром кубиками, посолити, додати спеції та цедру лимона. Млинці наповнити начинкою та загорнути у рулети. У форму залити 1/3 томатного соусу. Викласти млинці. Залити рештою соусу та посипати тертим сиром. Пекти 20-25 хв при 180 градусах.


Смакуйте з задоволенням.



Немає коментарів: