Готуємо тонкі млинці за будь-яким рецептом. Загортати можна солодку та несолодку начинку.
.jpg)
2. Налисники з начинкою, яку ми називаємо "домашня шаурма"
Для начинки знадобиться цибулина, 200г ковбаси, 1 солоний огірок, 1 варене яйце.

Та загортаємо у налисники.

3. З куркою
Подрібнити у блендері варені курячі грудки, свіжі огірки та перці та трохи кефіру. Загорнути у млинці.
4. З червоною рибою
Для начинки поєднуємо варену червону рибу, відварену квасолю (можна у стручках), відварену терту моркву та кладемо шматочок вершкового масла.
5. З м'ясним фаршем та овочами
м'ясний фарш
цибулина
морква
кабачок
Тушкуємо фарш, додаємо цибулю, терту моркву, нарізаний кабачок. Тушкуємо до готовності та загортаємо у готові налисники.
Млинці з зеленню
8 готових млинців
250-300 г зелені
250-300 г адигейського сиру
50 г твердого сиру
цедра 1-го лимона
350 мл томатного соусу
Зелень трохи обсмажити на пательні, випарувати зайву вологу. Дати вистигнути. Поєднати з адигейським сиром кубиками, посолити, додати спеції та цедру лимона. Млинці наповнити начинкою та загорнути у рулети. У форму залити 1/3 томатного соусу. Викласти млинці. Залити рештою соусу та посипати тертим сиром. Пекти 20-25 хв при 180 градусах.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар